Dagens deprimerande nyheter

 
 
 
En helt vanlig lördag i april. Hur mycket elände kan det finnas en sån dag? Svaret är: en hel lång rad med dåliga nyheter. Det har varit jordbävning vid foten av Mount Everest med otaliga dödsoffer. Ett vulkanutbrott i Chile genererar askmoln som driver in över Brasilien. Lars Adaktusson är djupt kränkt över att inte bli invald i KD:s presidie och Jan Björklund är mycket impopulär på sin post. Kriget i Syrien och flyktingkatastroferna på Medelhavet fortsätter medan världen och FN tittar på.
 
Mord i Malmö och mordförsök i Uppsala. Vete sjutton om det inte var en grov misshandel i Örebro oxå.....Lisebergs nya åkattraktion gick sönder redan första dan den var i bruk. Marit Paulsen är sjuk och ska hoppa av sitt arbete i EU och en pedofil greps i Sydamerika.  Han hade åtalats tidigare för liknande brott, blivit frikänd och fått skadestånd. Är det bara i Sverige sånt kan hända?
 
Bartendern Mathias trakasseras av enträgen beundrare, Ernst har gjort bort sig i TV och polisen varnar för ett par som lurar äldre människor. Ingemar Stenmark vinner oförtjänt Lets Dance och bindgalne Lambertz tillåts sitta kvar som justitieråd i HD trots sina paradoxala åsikter om svenskt rättsväsende. Och som lök på laxen regnar det oxå......Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Fjäderpennan

Kompott av vardagsbetraktelser, funderingar, recept, världsproblem och glädjeämnen.

RSS 2.0