Det här med att våga språnget.........

"Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv". Ett ordspråk/citat som inte nödvändigtvis behöver stämma, eftersom det ibland - jag säjer ibland - kan vara värre att satsa och förlora. Och då talar jag inte om pengar, utan om saker som är oändligt mycket viktigare. Hälsa, självförtroende, kärlek eller tillit. Det finns även ett ordspråk som lyder "skomakare, bliv vid din läst". Sanningen är väl den, att vissa människor går vilse vad de än gör och säjer. Jag är ganska övertygad om, att ifall du bedömer ditt språng att lyckas, så hoppar du. I annat fall låter du bli, men det sämsta scenariot är ändå att bli stående på ett ben resten av livet.........
 
 
Lotta Amrén
2014-07-09 @ 20:42:14

Klokt & tänkvärt! 😉👍
Kram L8 ♡

Nett
2014-07-10 @ 08:43:24
URL: http://www.enkoppkaffe.se

Vilken underbar bild :)

Jope, SM i friidrott har pågått här under en hel vecka. Mycket folk har det varit och jag har hållt mig undan för jag är heller inte idrottsintresserad.

Svar: Fler än jag som inte uppskattar alla sportevenemang då.......ja det är en vacker liten småbåtshamn, en "kåse", som ligger 2 min promenad ifrån mitt =)
Annelie

Marita
2014-07-10 @ 13:05:07
URL: http://ivaven.blogg.se

Ja, det är verkligen ett dilemma det där. Väldigt klokt formulerat av dig :)

Svar: Jag vet av erfarenhet att man kan hamna väldigt galet i det där språnget.....ännu ett bevis på att ingenting är svart eller vitt.
Annelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Fjäderpennan

Kompott av vardagsbetraktelser, funderingar, recept, världsproblem och glädjeämnen.

RSS 2.0