Chockerande upptäckt. Inte för mej men.......

Efter att i veckor, via de meteorologiska instituten, ha fått uppfattningen att Sweden Rock kommer bli en torr och solig historia i år, blev det lite som ett slag i nacken man fick upp denna bilden på Klart.se. Den visar hur festivalvädret skall bli 1-8 juni.........ja, en bild säjer mera än 1000 ord.
 
 
 
 
Nett
2014-05-30 @ 18:03:46
URL: http://www.enkoppkaffe.se

Härligt, blir bra för min dotter som har bestämt sig för att åka upp dit och jobba :)

Svar: Jaha du, det lär ju bli några stycken i regnet.......min grabb är för ung för att jobba sig till biljett, så han fick sin i julklapp. Över 2 500:-, hutlösa pengar.......
Annelie

Marita
2014-06-01 @ 13:35:58
URL: http://ivaven.blogg.se

Ja, vad är det man säger varannan vatten ;) Ser ut att bli en blöt tillställning i år, men av andra orsaker än alkohol :)
Galet mycket pengar måste jag säg :( Min sons åkeri brukar köra upp all ölen till festivalen, men jag har glömt fråga honom om de skulle göra det i år.

Svar: Ja himmel vad ölen flödar där, själv sitter jag på andra sidan viken och smuttar på en liten Baileys......å njuter av att slippa bevista jippot =). Man har blivit gammal, det är en sak som är säker. Vid millenieskiftet hade man ju biljett in......
Annelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Fjäderpennan

Kompott av vardagsbetraktelser, funderingar, recept, världsproblem och glädjeämnen.

RSS 2.0